Köpvillkor

Integritetspolicy (GDPR)

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som för-och-efternamn, adress, postnummer, postort, E-postadress och telefonummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig som kund. I samband med orderläggning krävs dessa uppgifter för att kunna sända beställning till kund.

Vi får dina uppgifter när du genomför en beställning och samtycker med våra köpvillkor eller registrerar ett konto hos oss. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är enligt Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679). Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Dina uppgifter kommer att sparas i upp till två år för att vid eventuella reklamations eller garantiärenden ha underlag för hantering av dessa.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med de personuppgiftsbiträden vi använder för att kunna utgöra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Lumoman AB (559058-7233). Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@tandborstarna.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Prenumeration

Produkterna levereras automatiskt efter valt leveransintervall. Ingen bindningstid, ändra eller avsluta din prenumeration när du vill. Det finns 2 valbara paket att välja mellan, 4-pack eller 6-pack. Du väljer vilket som passar dig och får leverans var 4:e, 6:e, 8:e eller 12:e vecka.

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms.
I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter.
Vi erbjuder alltid fri frakt.

Ångerrätt
I enlighet med distans och hemförsäljningslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak, under förutsättning att varan sänds tillbaka till oss i oförändrat och oskadat skick inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela och ouppackade varor betalar vi tillbaka det belopp som du har betalat. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Vid retur står köparen för fraktkostnaden.

Cookies
Tandborstarna använder sig av cookies enligt lagen om elektronisk kommunikation som trädde i kraft 25 juli 2003. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information för att hjälpa oss att identifiera och följa användare. Cookies finns som sessionscookies och som cookies som lagras permanent på din dator. Under tiden för ditt första besök i webbutiken blir din webbläsare tilldelad en sessionscookie som är unik och som används för att inte blanda ihop dig som användare med andra användare. För att kunna använda webbutiken bör du tillåta cookies i din webbläsare. Denna typ av cookie används enbart för att ge dig som besökare en bättre upplevelse och support och lagrar inga personliga uppgifter om dig. Cookies kan raderas. I denna webbutik används cookies exempelvis för att hålla koll på din kundvagn, dina inställningar och vilka sidor du besökt för att kunna ge dig en bättre kundupplevelse och support.

Leveranser
Inom Sverige skickas gods med Postnord AB. Leveranstiden är i normalfallet 1-2 arbetsdagar. Vi reserverar oss för förseningar hos posten vilket gör att vi inte kan garantera leveranstiden. Er försändelse skickas i normalfallet samma dag om ordern inkommer innan kl 12.00 vardagar (mån-fre). Vi erbjuder alltid fri frakt, direkt i brevlådan.

Ej uthämtade paket
Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.