Om Tandborstarna

Idén om att börja sälja tandborstar på prenumeration föddes då vi upptäckte att många ofta borstade sina tänder med väldigt utslitna tandborstar. Att borsta med en utsliten tandborste gör det svårt att rengöra tänderna ordentligt och ökar risken för karies. Vi vill med detta sagt främja gemene mans tandhälsa. Som tandborstabonnent hos tandborstarna kommer du aldrig mer borsta dina tänder med en utsliten tandborste igen.

Våra tandborstar är tillverkade till hälften av vete-stjälkar som i normalfallet blir jordbruksavfall och till hälften plast. Vi ville skilja agnarna från vetet på ett miljövänligt vis och ta vara på avfallet. Detta gör att våra tandborstar är betydligt miljövänligare än en tandborste helt tillverkad i plast. Som prenumerant hos tandborstarna räddar du planeten och dina tänder på samma gång.

Att vid valt leveransintervall få tandborstar direkt i brevlådan gör att du inte längre behöver tänka på det när du handlar i affären. Framförallt kommer du aldrig mer att borsta med en utsliten tandborste och riskera att den inte gör rent ordentligt.

Efter mycket undersökningsarbete kom vi fram till att majoriteten borstade med tandborstar med mjukt borsthuvud. Detta är även något som tandläkare rekommenderar. Det är mycket skonsammare mot ditt tandkött och ett hårt borsthuvud gör att tandköttet lätt börjar krypa uppåt. Det skapas fickor där bakterier frodas, vilket i slutändan kan leda till hål i tänderna.  Dessutom kommer ett mjukt tandborste lättare åt mellan dina tänder och gör lättare rent. Därför har vi valt att bara erbjuda tandborstar med mjukt borsthuvud.

Som prenumerant hos tandborstarna kommer du sammanfattningsvis att borsta med en miljövänlig tandborste med mjukt borsthuvud för dina tänder och ditt tandkötts bästa. Detta levereras direkt hem i din brevlåda efter valt leveransintervall. Vad väntar du på? Prenumerera på tandborstar redan idag.

Vi driver även tandblekningnu.se , hälsoundersökning.com , kreditkortnu.se och jaktnu.se.